A trendek jönnek mennek, néhánytól búcsút vettünk, a tavaszi hajszíntrendek viszont rengeteg újdonságot tartogatnak. Élénk színek, színátmenetek és ragyogó vörös frizurák. Lássuk, mi vár ránk 2018 tavaszán!

Rose Blonde

A tavalyi év egyik nagy dobása a Rose Gold hajszín volt, és ebből született meg a 2018-as év legizgalmasabb árnyalata a Rose Blonde szín. Átmenetet képez a hamvas szőke és a rose gold szín között, egy csipetnyi pezsgős árnyalatot ad a hajnak. Igazán különleges, ragyogó hajszín, amely egyedi megjelenést kölcsönöz viselőjének. Két árnyalata is nagy sikernek örvend, a meleg, pezsgős, és kissé rózsaszínbe hajló árnyalat.

Arany ombre

Az erőteljes átmenetek, a sötét színek nem kapnak helyet a legújabb trendek között. 2018-ban a finom, könnyűátmenetek veszik át a helyüket. Meleg árnyalatok gyönyörű átmenete, amely tökéletesen kiemelhető laza, romantikus hullámokkal.

Ezüstös tincsek, granny hair

Az elmúlt években hódítottak az ezüstös, szürkés pasztell hajszínek ősz hatás, és ez idén sem lesz másképpen, mindössze egy kis metálos csillogással tesszük még fényesebbé és ragyogóbbá a frizurát.

Lángoló vörös

A vörös és a Réz találkozása, egy rendkívül erőteljes, szín, amely garantáltan a viselőjére irányít minden tekintetet.Igazi üde színfolt a téli, kissé szürke hétköznapokban, de tökéletes választás a tavaszi, nyári időszakban is.

Hideg és meleg árnyalatok találkozása

A meghatározó fodrász akadémiák, akik a legnagyobb hatást gyakorolják a divatra, jövő tavaszra egy picit szokatlanújdonsággal rukkoltak elő. Ellentétes árnyalatok találkozása egy adott frizurán belül, amellyel még hangsúlyosabbá teheted a frizurát.

Csokoládé és mályva

Ebben a hajszínben keverednek egymással a barna és pink árnyalatok, amitől a végeredmény egy nagyon meleg tónusú, különleges hajszín. A meleg mályva keveredése az intenzív csokoládéval. A pink árnyalatok a nyári meleget idézik, amit a barna tincsek tesznek igazán egyedivé és különlegessé.

Természetes hajszín

Ahogy szinte minden területen, így a fodrászatban is megjelenik a természetesség iránti igény nem csak a termékekben, hanem a hajszínekben is. A Vendég természetes hajszínének felfrissítése és megtöltése élettel mindig nagy kihívás, és gondos előkészületet kíván