Textúrált feltűzések

Az igazán divatos, modern arák legújabb kedvence ez a frizura, amely tökéletes ötvözete a klasszikus kontyoknak, és a különböző fonási technikáknak. Lazának tűnő, mégis bonyolult hatást keltő frizura, amelyek garantáltan megragadja a meghívottak figyelmét. A tökéletes tartás eléréséhez használd az Artistic Flair termékcsalád Blow Directionalkontylakkját, hosszan tartó, intenzív és rugalmas tartást biztosítanak a frizurának anélkül, hogy elnehezítené, vagy ragacsossá válna.

 

Használj díszeket

Egy gyönyörű fonást, egyszerű feltűzést vagy egy bonyolult kontyot is feldobhatnak a hajba rejtett apró díszek. Használhatsz díszített hullámcsatot, vagy akár egy bonyolultabb virágdíszt is, a lehetőségek száma szinte végtelen. Elegáns megjelenést kölcsönöz a frizurának, tökéletesen illeszkedik az ünnepi hangulathoz. A Now Volumizerformázó és kondicionáló hajhab térfogatot és hosszantartó tartást ad a hajnak, ragyogást, testességet és textúrált megjelenést kölcsönöz a frizurának. különleges összetételének köszönhetően a haj könnyen fésülhetővé válik.

 

Laza konty

Ha kontyról beszélünk, mindenkinek a kifogástalan, szoros kontyok jutnak az eszébe, de 2018-ban ez már nem divat. Idén a laza, bohémebb megjelenést kölcsönző kontyokat választják inkább a menyasszonyok. A hosszú és középhosszú hajú arák nagy kedvencének ígérkezik ez a frizura, ami nem csak látványos, de a meleg nyári napokon kifejezetten praktikus hajviselet. Az erős és rugalmas tartásért válaszd a Now termékcsalád Fix Controlrögzítő spray-t. Biztosítja a frizura tartósságát, nem keményedik meg és nem ragad.

 

Hollywood-i hullámok

A Hollywood aranykorát idéző romantikus hullámokkal a menyasszony igazi filmsztárként tündökölhet az esküvőn. Elegáns, klasszikus megjelenést kölcsönöz viselőjének, igazi jolly joker az esküvői frizurák között. A tökéletes hullámok fixáláshoz használd a Design Curl hajformázó folyadékot, amely formázza és kiemeli a göndör fürtöket anélkül, hogy elnehezítené a hajat. Fokozza a haj rugalmasságát és fényességét, amely ezáltal puha tapintásúvá, és csillogóvá válik.

 

Fogd össze másképpen

Az örök klasszikus lófarok kicsit újra gondolva. Ebben az esetben is felejtsük e a szorosan összefogott hajat, és helyette alkalmazzunk inkább egy lazább, csajosabb technikát. Tehetjük magasabbra, vagy alacsonyabbra, kombinálhatjuk laza hullámokkal vagy díszíthetjük szalaggal, de akár tehetünk bele fonást is. Egy biztos, a végeredmény minden esetben gyönyörű lesz! Hogy a frizura ne csak tökéletes, de csillogó is legyen, használd a Now család Shiny’On hajvédő spray-t, amely fényt és ragyogást kölcsönöz a frizurának. Garantálja az utolsó simítások tökéletességét és a kifogástalan megjelenést.

 

Fél feltűzések

A szimmetria szerelmeseinek legkedveltebb frizurájának ígérkezik ez a laza, mégis figyelemfelkeltő feltűzés.  Kombináld egyszerűbb vagy bonyolultabb fonással, és garantált lesz a „hűha élmény”. A frizura fixálásához használd az Ocean Touchtengervízhatású texturizáló formázó spray-t, mely tartást, volument és természetes mozgást kölcsönöz a hajnak.

Konty megfűszerezve

Dobd fel a hagyományos kontyot egy bonyolultabb fonási technikával! Készíts lélegzetelállító frizurát akár több technika kombinációjával. A menyasszony inkább biztosra menne egy konttyal, de valami különlegesre is vágyik? Akkor ez a frizura a tökéletes választás a számára. A fonatok elkészítéséhez használd a Magic Control hajsimító és fényesítő folyadékot, amely megszűnteti a haj elektrosztatikus feltöltődését, miközben maximális fényt és csillogást kölcsönöz az elkészült frizurának.

Vintage frizura rövid hajra

Ne feledjük, hogy nem csak hosszú hajú menyasszonyoknak készíthető el a tökéletes, hullámos frizura. Készíts a régi időkre emlékeztető vintage frizurát Vendégednek, és minden szem garantáltan rá szegeződik majd a nagy napon. Készítsd el a frizurát nagyobb mérető csavarók segítségével, a még tökéletesebb hatás érdekében. Az Artistic Flair termékcsalád Excel Strong hajlakkja tökéletes tartást ad az elkészített frizurának anélkül, hogy ragadóssá tenné, vagy elnehezítené azt.

Forrás: Selective Professional

Szerző: Muzsik Edina