2018 a precízen vágott és belőtt férfi frizurák éve
2017-ben lettek különösen népszerűek a textúrált stílusok, a barber és hairtattoo trendek pedig abszolút megállíthatatlanok voltak, és ez idén sem lesz másképpen. Egyre többen vállalkoznak a merészebb frizurák viselésére is, ráadásul nem csak a nagyon fiatal korosztály képviselői közül.
Összegyűjtöttük Nektek a 2018-as év legnépszerűbbnek ígérkező frizurakészítési módokat, illetve stílusokat, hogy felkészülten várhasd az új trendeket!
Textúrált frizurák
A jól vágott textúrált frizura nem csak hogy jelentősen megnöveli a haj volumenét, hanem egy viszonylag egyszerűen kezelhető, mindig divatos viseletet is biztosít viselőjének. Különösen népszerűek az oldalt felborotvált stílusok, melyek a fejtetőn hagynak jól formázható hajat. Ezt hagyhatjuk csupán pár centivel hosszabbra, de lehet egészen feltűnően hosszúra formázni, sőt, itt is választhatunk hátrafésült stílust, vagy akár kísérletezhetünk merészebb, „tüsisen” belőtt formával is.
Barber
Népszerűek az úgynevezett „barber” (fodrász) stílusok is, ahol a klasszikusabban vágott frizurákat gyakran ötvözik egy jól fazonírozott szakállal. Gyakoriak a formázásban az éles vonalak, akár csak elválasztással, akár borotválással hangsúlyozva.
Hair tattoo
Bár már tavaly megjelentek, idén váltak igazán divatossá a hajba borotvált formák, melyeket hajtetoválásoknak hívnak, és ezek a következő évben is hódítani fognak!
A hajtetkó lányok és fiúk körében is divatos, az egyszerűbb vonalaktól kezdve, pillangókon és absztrakt formákon át, szinte bármilyen alakzatot „tetoválhatunk” a hajba.
Hetvenes évek bozontos stílusa
Újra divatba jön a hetvenes évek hosszabb haja a férfiak körében: akár Kit Haringtonnak köszönhetjük ezt a reneszánszt, akár nem, arra számíthatunk, hogy ahogy a férfiak is egyre otthonosabban kezdenek mozogni a hajápoló termékek világában, egyre hosszabb és izgalmasabban formázott frizurák fognak divatba jönni.
A kifutókon látható frizurákhoz a fodrászok rendszerint belső rétegeket vágnak a hajba, mely által a frizura dúsabb, erősebb hatást kelt.
“Jófiú cowboy” frizura
Ehhez a frizurához is kicsit növeszteni kell a hajat, előnye, hogy minden arcformával ki lehet hozni belőle a maximumot. Vékony szálú haj a legideálisabb, akár göndör hajjal is mutatós frizurát lehet formázni.
Forrás: Selective Professional