Az eseménynaptár segítségével betekintést nyerhettek a Muzsik Fodrászatot érintő 2016-os főbb események, rendezvények tárházába, ezen keresztül is jobban megismerhettek bennünket, kukkantsatok bele, tartsatok velünk ! 😉

2016. Március 5. Bálna Schwarzkopf bemutató

2016. március 5-én került megrendezésre a Schwarzkopf Professional Trendfesztivál 2016., a fodrászszakma kiemelt eseménye a budapesti Bálnában. A Trendfesztivál keretein belül a legújabb tavaszi és nyári trendek bemutatása mellett terítékre kerültek a 2016-os évet meghatározó innovációk is. A 11 kreatív show és a legújabb Essential Looks bemutató rengeteg frizura ötletet biztosít a kiállításra ellátogató fodrászok számára, mely egy egész évre elegendő inspiráció. A show egy nagyszabású szakmai találkozó, egy felejthetetlen közös élmény a kollegákkal.

image002

2016. Március 22. HelloBella – 4 tanácsadás

2016. Márciusában csatlakoztunk a HelloBella kreatív csapatához, akik azon kívül, hogy naprakész online segítséget adnak mindenféle hajjal, hajápolással, hajdivattal kapcsolatos kérdéskörben, élőben is megmutatják a legújabb hajápolási praktikákat ingyenes képzéseiken, 2016-ban 4 képzést tartott a Muzsik Fodrászat.
Az elsőn – 2016-03-22-én – az optimális frizuraválasztásról adtunk tanácsot a jelenlévőknek, ha nem voltál ott, nézd meg rövid összefoglalónkat!

Tökéletes frizura – Neked!


A másodikra 2016-04-06-án került sor, ahol hajtípus-mustrát tartottunk a résztvevőkkel, és személyre szabott tanácsadást is nyújtottunk, hogy a hajtípus függvényében mit és hogyan érdemes használni, ha tartós és hosszú életű frizurát szeretnénk, rövid összefoglalónkat itt találod:

Használd ki az adottságaid: tudd milyen típusú a hajad és a fejbőröd!


A harmadik képzésen – 2016-04-26-án – arról beszélgettünk, hogyan készüljünk a nyárra a hajunk szempontjából, összefoglalónkat itt tudjátok megnézni:

Készülj a nyárra, óvd meg a hajad!


A negyedik képzést már üzletünkben, a Bécsi út 92. szám alatt tartottuk 2016-05-10-én, a tematika pedig az arcforma és a frizura kapcsolatára épült, ha elmulasztottad és kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints:

Tökéletes frizura – Neked is!


2017-ben tovább folytatódnak az ingyenes HelloBella képzések, melyeknek a Muzsik Fodrászat is változatlanul a részese lesz, Téged is szeretettel várunk!

Május 7. Flyerz A nagy szépség nap

Csodálatos új frizurák, megszépült arcbőrök, ragyogó manikűrök – így zárult május 7-én az első alkalommal megrendezett Nagy Szépség Nap.
A Flyerz és a BWNET.hu által szervezett eseményhez több mint 40 budapesti szalon – köztük mi is – csatlakozott, hogy különleges programokkal, kedvezményekkel, akciós kezelésekkel, termék- és sminkbemutatókkal és szépségtanácsadással kényeztessék a város lakóit. A rendezvényre nemtől és korosztálytól függetlenül közel 400 online bejelentkezés érkezett: a résztvevők mindenhol megtapasztalhatták, milyen a professzionális szépségápolás, valamint személyre szabott kezelésekben részesültek, és egyéniségükhöz illő frizurára vagy sminkre tehettek szert.

image005

Május 30. Szombathely Indola Roadshow

2016-05-30-án került megrendezésre az Indola Inspirációs Nap, ahol az Indola szakmai bemutatóján kívül lehetőséget kaptak a résztvevők a legújabb Street Style Collection’2016 trendek, illetve az Indola termék innovációk megismerésére is, a szakmai fellépők között volt a Muzsik Fodrászat is, Edina személyében.

image009

Június 9. Late Night Hairstyling by us

2016-06-09-én indítottuk útjára Late night Hairstyling by us szolgáltatásunkat. Kezdeményezésünk lényege, hogy azon Vendégeink számára is biztosítsunk zöld utat fodrászatunkba, akik akár munkájuk, akár pici babájuk miatt inkább a késő esti időpontokat preferálják. A Late Night-ra kijelölt napokon szalonunk nyitvatartási idejét éjszakába nyúlóan – éjfélig – meghosszabbítottuk.

image011

Június 11.-12. Lacrosse fotózás Groupama

2016-ban Magyarország rendezte a Lacrosse Európa-bajnokságot. Az esemény promóciós fotózásának a Groupama Aréna adott helyszínt, a modellek frizuráit a Muzsik Fodrászat, Muzsik Edina készítette.
Egy kis betekintő videó Nektek:

Július 14. Rubint Réka fotózás Teletál

2016-07-14-ére esett a Teletál Ételfutár Update menüinek fotózása, az eseményre Edina készítette el Rubint Réka frizuráját.

image014

Szeptember Online bejelentkezés

Szalonunkban 2016. szeptemberében került bevezetésre az online bejelentkezés, amúgy Te tudtad, hogy már online is foglalhatsz időpontot szalonunkba gyorsan és díjmentesen?
Próbáld ki és foglald le időpontodat hozzánk 24 órás online rendszeren keresztül!
A Facebook-on keresd a „Foglalás most” gombot rögtön a cover alatt, a honlapunkon pedig a fejlécben az „Időpont foglalás” menüpontot!
http://www.muzsik.hu/index.php/idopont/

Szeretettel várunk Téged is!

November 19. Veszprém Indola Roadshow

A novemberi Indola országjáró Roadshow keretében az elmúlt időszakban több kreatív hajfestő és hajvágó bemutatót is tartottunk, november 19-én Veszprémben, a Betekints Wellness és Konferenciahotelben jártunk.

image017

November 20. Szeged Indola Roadshow

A novemberi Indola országjáró Roadshow keretében az elmúlt időszakban több kreatív hajfestő és hajvágó bemutatót is tartottunk, november 20-án Szegeden jártunk.

image019

November 26. Nagykanizsa Indola Roadshow

A novemberi Indola országjáró Roadshow keretében az elmúlt időszakban több kreatív hajfestő és hajvágó bemutatót is tartottunk, utolsó állomásunk Nagykanizsa volt november 26-án.
Ízelítőül egy kép innen is Nektek sok szeretettel 😉

unnamed

2017-re is sok programmal és eseménnyel készülünk, kövess minket továbbra is változatlanul, hogy mindig képben legyél velünk kapcsolatban:

Honlap: http://www.muzsik.hu/
Facebook: https://www.facebook.com/MuzsikFodraszatHivatalos
Instagram: https://www.instagram.com/muzsikfodraszat/

Bejelentkezés: +36 1 367 4860