IMG_5286A Selective Professional művészeti vezetői, Muzsik Edina és Muzsik Tibor Londonban jártak, hogy elhozhassák Nektek a Salon International minden újdonságát és a legújabb trendeket. A szakma legnevesebb képviselői léptek fel a bemutatón, egy fantasztikus kiállítás keretein belül mutatták be a legújabb termékeket és felszereléseket, több, mint 400 kiálltó részvételével.
Edina és Tibor számára a rendezvény rendkívül inspiráló és előremutató volt, hiszen a 2018-as trendek megjelenésének lehettek a részesei. Rengeteg újdonsággal találkoztak, amiből nagyon sok mindent be tudnak építeni a hétköznapokban. Az idei kiállításon, csakúgy, mint az elmúlt években a legnagyobb fodrászati cégek mutatták be legújabb termékeiket. A Barber vonal idén nagyobb hangsúlyt kapott a rendezvényen, bemutatták a legújabb hajvágó gépeket, gyakorlati bemutatókon ismertették a legújabb technikákat és eszközöket. A kíváncsi résztvevők Barber képzéseken is részt vehettek.
IMG_5227A Vidal Sassoon és Toni&Guy standok nem csak méreteiket tekintve emelkedtek ki többi kiállító közül. A résztvevőket folyamatos képzésekkel és bemutatókkal várták, a termékeket és eszközöket ki lehetett próbálni. Edina és Tibor is több bemutatón vett részt, hogy a megszerzett tudást majd később az oktatások alkalmával Nektek is átadhassák. A nagy nevek mellett a kiállításon helyet kaptak az új, innovatív márkák képviselői is, akik legújabb fejlesztéseikkel igyekeznek minél élvezetesebbé és könnyebbé tenni a fodrászok munkáját. Legyen szó hajvágó gépekről (Wahl, Andis), fésűkről vagy ollókról (Kasho, Tondeo, Jaguar), mindenki megtalálhatta azt a területet, ami a leginkább érdekeli. Rendkívül élvezetes és informatív bemutatókon vettek részt Művészeti vezetőink, mint például a Trevor Sorbie, Vidal Sassoon ,Patrick Cameron ,Tony&Guy bemutatója. A kiállítás nem csak nagyszerű tanulási lehetőséget biztosít a résztvevőknek, de rendkívül hasznos kapcsolatokat is ki lehet építeni a nemzetközi kollegákkal. Nem tette ezt másképp Edina és Tibor sem, így biztosak lehettek abban, hogy a lehető legprofibb és legfelkészültebb szakemberektől tanulhattok majd a képzéseinken.
Trevor Sorbie Show
10 év éves kihagyás után állt újra színpadra Trevor Sorbie, Edina és Tibor számára a legnagyobb tanulság az volt, hogy hogy szinte teljesen mindegy, hogy a szakmán belül mit csinálsz, melyik irányba indulsz el, a lényeg mindig az, hogy élvezd és szeresd, amit csinálsz!
-mondta Trevor. Folyamatosan inspirálódni kell a minket körülvevő világból, és a megszerzett tudást a mindennapi munkában könnyedén tudod majd hasznosítani. Ötletes és egyedi show .
Patrick CameIMG_5432rom
Patrick, mint mindig, elvarázsolta a közönséget fantasztikus fel tűzéseket készített. Ő maga egy igazi előadóművész, aki nagyon érthetően és látványosan képes a tudását átadni a színpadon. A bemutató két részből állt, először különböző fonás technikákat mutatta be a közönségnek, majd a második részben teljesen letisztult, klasszikus kontyokat készített. Patrick Cameron az idén októberben megrendezett Alternative Hair Show-n megkapta az AIPP Legend Award díjat. Ilyen megtiszteltetésben eddig csak kevesen részesültek a szakmából.
Vidal Sasson
Mint mindig, most is rengeteg modell részvételével zajlott a bemutató. Nagy hangsúlyt fektettek a frizurákon kívül a kiegészítőkre, ezen belül is a szemüvegkeretekre, melyek rendkívül egyediek és különlegesek voltak. A frizurák rendkívül letisztultak, a színek pedig nagyon egyediek voltak, abszolút a formákhoz igazítva. Nincsenek nagy kontrasztok a hajban, csak nagyon finom, könnyed árnyalatbeli különbségek látszanak, amelyek elegáns hatást kölcsönöznek a frizurának. Leginkább a szőke, azon belül is inkább hideg árnyalatokkal találkozhattak a résztvevők.
IMG_5547Toni&Guy
A bemutatón a modellek ruhái nagyon színesek, nagyon mintásak voltak erősen érezhető volt a 70-es évek hatása. A már jól megszokott stílus jelent meg a színpadon. A frizurák rendkívül tépettek, kócosak és szabálytalanok voltak, kifejezetten laza hatást keltettek. A színek tekintetében nagyon szívesen keverik a hideg és a meleg árnyalatokat pl. Az aranyszőkét a kékkel, illetve a szürkét a narancssárgával. Feltűzéseket is előszeretettel alkalmaztak, amelyek leginkább különleges egyedi fonás technikákon alapultak. A kollekcióban rengeteg stílus rengeteg forma és szín jelent meg, így minden fodrász megtalálhatta benne a Vendégéhez leginkább illőfrizurát.
Edina és Tibor is részt vehetett ezen a teltházas bemutatón, és rendkívüli inspirációkkal érkeztek haza, amiket nemsokára Nektek is bemutatnak majd!

Írta: Muzsik Edina
Forrás : Selective Professional