Csodálatos új frizurák, remek hajszínek, gyönyörű feltűzések és megszépült arcbőrök, ragyogó manikűrök – így zárult május 7-én az első alkalommal megrendezett Nagy Szépség Nap.IMG_7328
Mi is, mint Muzsik Fodrászat részt vettünk az ombre hajfestési technikára és a

keratinos hajkiegyenesítésre fókuszálva.

IMG_7327A Flyerz és a BWNET.hu által szervezett eseményhez több, mint 40 budapesti szalon csatlakozott, hogy különleges programokkal, kedvezményekkel, akciós kezelésekkel, termék- és sminkbemutatókkal és szépségtanácsadással kényeztessék a város lakóit. A rendezvényre nemtől és korosztálytól függetlenül közel 400 online bejelentkezés érkezett: a résztvevők mindenhol megtapasztalhatták, milyen a professzionális szépségápolás, valamint személyre szabott kezelésekben részesültek, és egyéniségükhöz illő frizurára vagy sminkre tehettek szert.

Szeretnénk külön köszönetet mondani az esemény fő szponzorainak: a Schwarzkopf Professionalnak, akik nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy A Nagy Szépség Nap magas színvonalon, kivételes programokkal kerülhessen megrendezésre. Nem utolsó sorban pedig köszönjük Bwnet.hu nak,hogy megálmodta és létrehozta a rendezvényt.A résztvevö vendégeknek is akik eljöttek és nálunk  szépültek – ősszel ismét találkozunk!