IMG_6153   Muzsik Edina és Muzsik Tibor április 6-án este ismét rendkívül szórakoztató módon vezette be az érdeklődőket a hajápolás fortélyaiba. A hellobella.hu és a Schwarzkopf Professional ingyenes képzésén ezúttal arról folyt a diskurzus, kinek milyen típusú a fejbőre, a haja, és hogyan ápolja helyesen.

AIMG_6494ki eddig kihagyta a Hellobella többnyire heti rendszerességű képzéseit a Schwarzkopf Professional ASK Akadémián, az nemcsak sok-sok és személyre szabott szakmai tanácstól esett el, de egy kellemes, már-már interaktív színházi est élményével is szegényebb maradt. Tegnap este például a Muzsik testvérpár ismét megmutatta, hogyan lehet úgy szakmai előadást tartani, hogy a jelenlévő hölgyek közben guruljanak a nevetéstől, zsizsegjenek, mint egy csiripelő madárcsapat, merjenek kérdezni, magukról mesélni és kiállni a problémájukkal a nyilvánosság elé. Közvetlenségükkel és profizmusukkal pillanatok alatt olyan otthonos közeget teremtettek, ahol a kezdetben passzívan jelenlévő hallgatóság egy csapásra feloldódott, jelentkezett, válaszolt, kérdezett, értette a viccet, vette a lapot, és a fejlődés reményében önszántából belesétált Tibor stand up comedy-t idéző „csapda-jeleneteibe”. A becsapós feladványokra és a csőbe húzó kérdésekre érkezett válaszokból hamar kiderült, hogy még a legfelkészültebb hölgyek sincsenek igazán tisztában saját hajuk milyenségével. Edina és Tibor előadása után szinte biztos, hogy mindenkiben helyére kerültek a problémás ügyek, kitisztultak a kételyek.IMG_6496

Az a zseniális ezekben a képzésekben, hogy nem ígérnek csodát. Az előadásokat tartó fodrászmesterek, ahogyan tegnap Edina és Tibor is tették, bátran mondanak nagy és hangos NEM-eket a lehetetlen kér(d)ésekre. Azt tanítják meg, lehetőség szerint személyre szabottan, hogy az adottságaink ismeretében miként tudjuk kihozni önmagunkból és a hajunkból a maximumot. Nem, ahol már a hajhullást követően összezárt a fejbőr, soha nem fog új haj nőni, ellenben a többire olyan egyszerű praktikákkal, mint folyadékbevitel, vitaminszedés és professzionális hajápolók használata. A tegnapi nap egyik nagy tanulsága például, hogy tisztítani mindig a fejbőrünket tisztítsuk alaposabban. Persze ehhez tudnunk kell, hogy zsíros, száraz vagy IMG_6495korpás! Persze a fodrász testvérek sorra vették azokat a professzionális Schwarzkopf Professional-termékeket is, melyekkel sok probléma kiküszöbölhető, illetve a már meglévő helyre hozható –  kedvezményes , de mindenféle kötelezettség nélküli vásárlási lehetőséget kínálva. S hogy miért érdemes a drágább sampont, balzsamot, olajat vagy szérumot megvásárolni? Mert sokkal koncentráltabbak és töményebben tartalmaznak hatóanyagokat.

Amit sok egyéb mellett a legjobban tudnak: segíteni abban, hogy a megálmodott frizurád harmonizáljon az egyéniségeddel!

Szerző: hellobella.hu