el2016_t1_genderless_catwalk_dominika_01_261_v2FLEX COLLECTIONel2016_t3_koolblonds_catwalk_sille_01_046_p
Autumn/Winter 2016
A Schwarzkopf Professional semmit nem bíz a véletlenre: mindig tökéletesen összehangolt divat trendekkel áll elő, melyek a teljes megjelenésre helyezik a hangsúlyt. Ez az idén sem történt másként. Három különböző stílust képzeltek el az őszi-téli kollekcióban.

KOOLBLONDS színei szőke árnyalatok, melyek az extra világos és jeges szőkék, amik egyszerűen ikonikussá teszik ezt a formát ,elegáns és volumendús stílusokat jellemez.Egy frizura, mely több korszak meghatározó eleme volt – és kétségkívül a mai kor divatja is. Viselése magabiztosságot sugall. Ebben a szezonban a legvilágosabb szőke a kifinomultságot és előkelőséget tükrözi, bárhol jelenjen is meg.

el2016_t2_athleisure_salon_leyla_01_035_p_v2GENDERLESS a feltűnően férfiasra sikerült rövid és merész forma. A nemtelenség vagy az androgünitás jegyében a frizura erőt sugároz. Van benne lázadás és irányított bátor textúra illetve zselézett verzióban is hordható, de végig ügyel a nonkonformista hatásra.

ATHLEISURE stílus sportosan könnyed, lendületes és kreatív, mottója a “gymwear”.
Ilyen az, amikor a divat és a fitnesz összeér. A formák rövid és félhosszú, tépett és laza, hanyagul sikkesek. A vörös színek jellemzik.el2016_t1_genderless_salon_milena_01_035