IMG_6153Csalj a hajaddal! – javasolta Muzsik Edina és Muzsik Tibor a Hellobella és a Schwarzkopf Professional
legutóbbi ingyenes képzésén, melyen a jelen lévő hölgyek személyre szabott tanácsokat kaptak az optimális frizuraválasztást illetően: kerek archoz hosszút válassz, hosszúkáshoz frufrut, a szív alakú rövidért kiált, az ovális viszont igazi dzsolidzsóker.

IMG_6150Mi áll jól neked, és mi kevésbé? Melyik szín fiatalít, és melyiktől látszol 10 évvel öregebbnek? Ha frizuraválasztáskor az arcformád és az eredeti színeid vezetnek, nem pedig a divat és a „tetszik” után mész, nagy valószínűséggel elsőre megtalálod azt a formát, hajhosszt és színt, amely a leginkább illik hozzád, s amitől egyedi és különleges leszel. A Muzsik-testvérpár szerint két alapszabály létezik a megfelelő frizura kiválasztásánál: vedd figyelembe az arcformádat, és tudd, hogy az „évszakelmélet” szerint melyik típusba tartozol! Tisztán ragyogó, de hűvös vagy, mint a tél? Kicsit fakult, ugyanakkor hamvas, akár a nyár? Üde és friss tavasz, vagy a hulló falevelek színeit idéző ősz?IMG_6151

Az estén a hölgyeket egyenként elemezte ki a két fodrász, ami azért is volt rendkívül izgalmas, mert bár az alapvető adottságokban mindketten egyetértettek, a férfi és a női szem különbözőségei olykor több alternatívát is kínáltak a hajforma és a hosszúság terén. Akinek például szív alakú az arca, az lehetőség szerint az oldalválaszték mellett döntsön, és merje bevállalni a dús frufrut, ám azt hogy teljesen rövidre vágat, vagy hagyja Kleopátrára, bátran bízza a saját tetszésére!  Akármilyen frizurát is választunk, egy dologról soha ne feledkezzünk meg: az ápolás akkor is elengedhetetlen, ha sikerült rátalálnunk a leginkább nekünk való hajra. IMG_6149Ami igaz a bőrre, az igaz a hajra is: kívül-belül ápolni kell, hogy fényes, lágyan eső, tartással teli és szép maradjon. A fodrász testvérpár a képzésen azt is testközelből mutatta meg a hölgyeknek, hogy milyen apró és gyors csodákra képesek a Schwarzkopf Professional professzionális Bonacure-termékei: száraz samponja például zsíros letapadtból pillanatok alatt varázsol lebegő volument, a OSIS Sparkler pedig úgy ad fényt, hogy meghagyja a haj természetes esését.

Szerző: hellobella.hu