Végre beköszönt a nyár, és vele együtt a jó idő. Elhagyjuk a sapkát, és búcsút intünk a hideg napoknak. Ilyenkor jön el az ideje a külső belső megújulásnak is, és nincs ez másként a haj esetében sem. Az alábbiakban kedvenc hajszerkezet építő és ápoló kezeléseinket mutatjuk be, amelyekkel garantáltan élettel telivé és egészségessé varázsolhatod Vendéged frizuráját!

 

  1. Avocado Shot – Superfood szérum a hajnak

 

A Selective Professional legújabb innovációja ez az igazi szupertápláló szérum, amely igazi gyógyír a száraz, sérült hajra. Avokádó kivonatának, és rendkívül magas antioxidáns tartalmának köszönhetően azonnali regeneráló és ápoló hatással rendelkezik, amely még az erősen száraz hajon is szemmel látható eredményeket biztosít már az első használat után. Használható natúr vagy festett hajon egyaránt, akár napi használatra is alkalmas. Alkalmazd megmosott, törölközőszáraz hajon, oszlasd el egyenletesen egy fésű segítségével. Kiöblítést nem igényel, így azonnal folytathatod a kívánt frizura formázásával.

 

  1. Azonnali segítség a vízhiányos hajra

A téli, hideg hónapok után a haj szinte szomjazik a hidratálásra. A sapka használata, a tartósan alacsony hőmérséklet és a fűtési szezon együttesen károsítják a hajszerkezetet, és vonják el az értékes vizet a haj szerkezetéből. Erre a problémára kínál hatékony és azonnali megoldást az ONCare Mineral Infuse ampulla. Értékes vitamin és ásványi anyag tartalmának köszönhetően táplálja és regenerálja még az erősen igénybe vett hajat is. Használd megmosott, törölközőszáraz hajon, hagyd hatni 30 másodpercet, majd alaposan öblítsd le.

 

  1. Intenzív hidratáló kezelés a kendermag erejével

 

Hemp Sublime Ultimate Luxury Maszk mélyen táplálja a hajat, miközben visszaállítja az optimális hidratáltsági szintjét. Erősíti a hajszálak szerkezetét, véd az öregedés ellen, és köszönhetően magas hatóanyagtartalmának, lágyságot és csillogást kölcsönöz a frizurának. Megmosott, törölközőszáraz hajon alkalmazd, oszlasd el egyenletesen, majd hagyd hatni 3-5 percig és alaposan öblítsd le. A kondicionáló hatás fokozásának érdekében keverj a maszkba néhány csepp Hemp Sublime Ultimate Luxury Elixírt.

 

 

 

  1. Gyógyír az erősen sérült hajszerkezetre

Az Artistic Flair Keratin Maszkja erős kondicionáló hatással rendelkezik, amely még az erősen sérült hajszerkezeten is hatékonyan fejti ki hatását. Egészen a hajszál belsejétől regenerálja a hajat, keratin tartalmának köszönhetően visszaállítja a hajszerkezet megfelelő hidratáltsági szintjét. Használatával a frizura láthatóan egészségesebb és fényesebbé válik. Oszlass el egy kis mennyiségű Keratin Maszkot a megtisztított, nedves hajon, majd hagyd hatni 5-10 percig, majd alaposan öblítsd le vízzel, és folytasd a frizura kialakításával.

 

 

  1. Kiöblítést nem igényló szerkezet építő spray a ragyogóan egészséges hajért

 

A Selective Professional egyik legkedveltebb hajszerkezet újraépítő kezelése a PowerPlex Spray Maszk. Azonnali hajerősítő hatásának köszönhetően belülről erősíti, hidratálja és védi a hajszálakat. Megerősíti és meghosszabbítja az előzőleg végzett PowerPlex szalonkezelés minden jótékony hatását, kiválóan alkalmazható festett, szőkített, dauerolt vagy akár tartósan egyenesített hajon is. Permetezz kb. 20 cm távolságból a megmosott, törölközőszáraz hajra, majd oszlasd el egyenletesen egy fésű segítségével. Öblítést nem igényel, így folytathatod is a kívánt frizura kialakítását.

 

  1. Kétkomponensű rekonstrukciós kezelés száraz, sérült hajra

 

ONCare Densi Fill kezelés professzionális kezelés kifejezetten szalon használatra. Helyreállítja a sérült haj szerkezetét, visszaállítja a hajszálak megfelelő hidratáltsági szintjét. Belülről regenerálja a sérült hajszerkezetet, használatával a hajszálak láthatóan vastagabbá válnak anélkül, hogy elnehezülne a frizura. Keverd össze egy tálban a két üvegcse tartalmát amíg krémes emulziót nem kapsz. Néhány perced pihentesd, amig aktivizálódnak az összetevők. Ezt követően ecset segítségével vidd fel a megmosott, törölközőszáraz hajra, és hagyd hatni 5 percig, és alaposan öblítsd le vízzel.

 

 

  1. Intenzív tápláló maszk bionektár tartalommal

 

Natural Flowers Nutri Maszk tápláló olajokkal és helyreállító fehérjékkel gazdagított összetevőinek köszönhetően hatékonyan kondicionálja és védi a dehidratált, illetve sérült hajat.  Használatával a haj simává, fényesebbé és élettel telibbé válik, 100%-ban organikus összetevőket tartalmaz, így a környezettudatos Vendégeknek is tökéletes választást biztosít. Nedves, törölközőszáraz hajon alkalmazd, alaposan masszírozd be a maszkot. 3-5 perc letelte után alaposan öblítsd le vízzel, és folytasd a frizura formázásával.

 

  1. Magas fehérje tartalmú szalonkezelés sérült hajra

Az ONCare Protein Infuse kezelés a haj mélyebb rétegeibe hatolva fejti ki szerkezet javító hatását. A frizura láthatóan puhább, dúsabb és fényesebb lesz, újra megtelik élettel. Vidd fel a már megmosott, törölközőszáraz hajra, majd fedd le a hajat egy műanyag sapka segítéségével. 5-10 perc hatóidő után alaposan öblítsd le vízzel.

 

  1. Kondicionáló krém pakolás a tökéletesen ápolt frizuráért

 

Az Artistic Flair Hair Cream gyors felszívódásának köszönhetően azonnali ápoló és védő hatást biztosít a sérült hajszerkezetnek. Magas ápoló tartalommal rendelkező összetevőinek köszönhetően minden hajtípus esetén hatékonyan táplálja a hajat, a szarupikkelyek visszazárásával javítja a haj szerkezetét. Használd megtisztított, törölközőszáraz hajon, oszlasd el egyenletesen a hajtömegen, majd néhány perc után alaposan öblítsd le langyos vízzel.


  1. Tejfehérjével az egészséges hajért

A krémes állagú Whipped Cream intenzíven ápolja a hajat, igazi felfrissülést nyújt a kiszáradt hajszerkezetnek a téli hónapok igénybevétele után. Használatával haj ismét egészséges, puha tapintású, és könnyen kezelhetővé válik. Nem nehezíti el a hajat, nem zsírosítja, és nem hagy nyomot a hajon. Használat előtt rázd fel alaposan, majd vidd fel a már megmosott, törölközőszáraz hajra, és oszlasd el egyenletesen. Nem igényel kiöblítést, így folytathatod a frizura formázását.

 

Forrás: Selective Professional

Szerző: Muzsik Edina