2017 októberében ismét megrendezésre kerül Londonban a Salon International, ahol a legnagyobb nevek melett ismét hatalmas újdonságokkal készülnek a szervezők!

A Salon International mindig is a legnagyobb fodrászati rendezvények közé tartozott a világon, idén azonban még nagyobb show-ra készülhetünk. Még több szalon, fodrászmester, kiállító és professzionális hairstylist vesz részt az eseményen, így igazán nagy show-ra készülhetnek az odalátogatók! Fodrászversenyek, Patrick-Cameronkiállítások, bemutatók és vásárok, csak, hogy párat említsünk a programok közül. A kiállításon több, mint 400 márka vonultatja fel teljes termékpalettáját, amiket nem csak megvásárolni, de kipróbálni is lehet majd!

Ki lesz az év afro hairstylist-ja? Ki az idei év legkiemelkedőbb barbere, vagy éppen a legtehetségesebb feltörekvő csillaga? Ezekre a kérdésekre is választ kaphatnak mindazok, akik ellátogatnak Londonba, hiszen izgalmas versenyek keretein belül választják meg a 2017-es év legjobbjait.

Az egyik legérdekesebbnek ígérkező műsorszámot Trevor Sorbie Live Stage Show szolgáltatja a nézőknek. A fodrászlegenda lassan fél évszázada kápráztatja el a közönséget, teremt stílust és határozza meg a frizura trendeket évekkel előre, amivel a szakma megkerülhetetlen alakjává nőtte ki magát. Idén 15 éves kihagyás után áll majd Salon International Live színpadán, így várhatóan a szakma legjobbjai lesznek ott, hogy egyetlen mozdulatáról se maradjanak le.

Trevor-1 Mire számíthat még, aki ellátogat a Salon International kiállításra?

  • Toni&Guy Academy bemutató, ahol a látogatók megismerkedhetnek a legujabb kollekcióval
  • Sassoon Academya Salon Live színpadán mutatja be a legújabb technikákat és trendeket
  • Patrick Cameron egy fantasztikus show keretein belül mutatja be legújabb kollekcióját
  • Nemzetközi Hajgyógyász Konferencián rengeteg érdekességet tudhatnak meg a résztvevők a hajgyógyász szakmáról. Üzleti tanácsok, pályakezdési tanácsadás, termékbemutatók és még rengeteg érdekesség a szakmáról.
  • Business Bubble– Üzletvezetési tanácsokkal, motivációs trükkökkel és értékesítési tanácsokkal látják el a látogatókat, amelyek segítségével nem csak a vendégkört bővíthetik, de a bevételeiket is megduplázhatják!
  • Oktatások és szemináriumok, ahol a szakma legjobbjaitól tanulhatnak a résztvevők

 

Írta: Muzsik Edina
forrás: https://www.beautymarketingexperts.hu/salon-international-2017