TimHartleyShowPicBudapest 2017. November 11-12.

Idén ősszel a Selective Professional meghívására Budapestre látogat a Vidal Sassoon ex-kreatív igazgatója, a fodrászati divatdiktátor, a szakma egyik legérdekesebb személyisége….
Tim Hartley!

Tim Hartley egyszerűen szólva korunk egyik legnagyobb fodrásza. A szakmát nem kisebb személytől tanulta, mint Vidal Sassoon. 35 évet töltött a Sassoon vállalatnál és olyan sikerrel, hogy Vidal Sassoon közvetlen munkatársa és a cég nemzetközi kreatív igazgatója lett. Azonban ezt a komoly karriert is feladva önálló vállalkozásba kezdett, hogy saját dizájnt alakíthasson ki. És ha lehet az eddigi sikereit fokozni, akkor Ő ezt megtette, és vált a fodrász legendák közül korunk egyik legismertebb és legmeghatározóbb alakjává.

IMG_4786Meglepetés sztárvendégek!

Muzsik Edina és Muzsik Tibor

Saját kollekcióval mutatkoznak be a Selective Professional Hungary új Művészeti Vezetői! Muzsik Edina ésMuzsik Tibor 17 éves tapasztalattal rendelkeznek az oktatás terén, több nemzetközi vezető fodrászati márkánál is dolgoztak az évek során. Edina technikusként csodálatos és kreatív festéseiről ismert, Tibor pedig a stylist a csapatban, egyedi, stílusos vágástechnikájával emelkedik ki a hazai fodrászvilág tehetségei közül.

Rizos

A világhírű spanyol Rizos Academy két vezető stylist-ja, MANUEL RODRIGUEZ SAAVEDRA és DAVID SANCHEZ ESTEBAN bemutatja legújabb kollekcióját. Kreativitás. Innováció. Elegancia. Ez a Rizos, napjaink egyik legjelentősebb fodrászati trendteremtő csapata.

Jason & Byron

Jason Collier az egyik legtehetségesebb fiatal londoni stylist-ok egyike, számtalan A-listás híresség frizurájának megálmodója. A londoni és párizsi divathetek rendszeres résztvevője, dolgozott már együtt többek közt a Tom Ford-al, a Pucci-val, Vivien Westwood-al, Victoria Beckham-mel is. 2012 óta a Selective Professional nemzetközi csapatát erősíti.