2018-as tavaszi frizura előrejelzés – Mi marad divatban, és mik az újdonságok?
Nem csak a ruházati trendek változnak évszakonként, a frizura trendek is változnak a tavasz beköszöntével. Sok trendtől búcsút veszünk, ha nem is örökre, de egy jó ideig biztosan. Vannak azonban visszatérők, régi kedves ismerősök, akik 2018 tavaszán újra divatosak lesznek, és vannak olyan újdonságok is, amelyekkel a tavaszi szezonban találkozhatunk először.
Cikkünkben bemutatjuk a tavaszi szezon sikervárományos frizuráit!
1. Konty a fejtetőn
Idén is találkozhattunk már ezzel a hajviselettel, különösen a fesztiválszezonban volt nagyon divatos. Egyszerű,kényelmes, otthon is bármikor elkészíthető. Félhosszú és hosszú hajhoz is egyaránt illik ez a fajta konty, rohanós reggeleken kifejezetten ideális.
2. Egyenes, határozott vonalak
A 2018-as trendek nem igazán az új fazonokról, inkább a vágási technikákról fognak szólni. Határozott, egyenes vonalak, karakteres frizurák lesznek az uralkodó trendek a tavaszi szezonban. A réteges vágási technikát felváltják az egyenes formák.
A frufru sem megy ki a divatból a tavasz közeledtével, csak átalakul. A lágyabb formák helyett már inkább az éles kontúrok kerülnek előtérbe, így adva egy határozott keretet az arcnak.

3. Extrém színek
New York-tól Párizsig szinte minden kifutón megjelentek már a 2018-as kollekciók bemutatóin a rendkívül élénk, extrém színű frizurák. Legyen szó akár egyetlen tincsről, vagy az egész hajról, az erőteljes, ragyogó színek hódítanak majd.
Fluoreszkáló pink vagy kanári sárga………..
4. Laza, természetes hullámok

Ez a trend időről időre visszatér a divatba, sosem búcsúzunk el tőle végleg. Tavasszal a laza, romantikus hullámok ismét reneszánszukat élik majd, ami nem csak a hosszú hajúaknak áll majd jól. Rengeteg lehetőség rejlik ebben a viszonylag egyszerű frizurában, otthon is könnyen elkészíthető.
5. A szuper rövid bob
A bob fazon is nagyon kedvelt az utóbbi években, ám tavasszal egy újabb változatát köszönthetjük. Előtérbe kerülnek a rövidebb, már-már extra rövid frizurák, melyet egyenes vonalak, karakteres vonások jellemeznek. A nem sokkal fül alatt érő bob fazon igazán nagy trendnek ígérkezik a rövidebb hajú vendégek körében.
6. Azok a 60-as évek
Visszatér egy igazi régi kedvenc, a 60-as évek stílusa, ahol minden a volumen növelésről szól! A „minél nagyobb, annál jobb” elven alapuló hajviselet igazi retro stílust kölcsönöz viselőjének. Remekül alkalmazható pixie fazon esetében, illetve hosszabb hajú Vendégeid is imádni fogják ezt a stílust!
7. Fonatok mindenhol
A fonás a másik olyan technika, ami soha nem megy ki a divatból, és tavasszal sem lesz ez másképp. Hódítanakmajd egy egyszerűbb fonatok, amikor csak 1-1 tincs készül ezzel a technikával, de előtérbe kerülnek majd a bonyolultabb fonatok is, leginkább a parketta fonás. Az idei trendekkel ellentétben azonban nem csak 2 nagyobb tincset fonunk be, hanem több kisebb tincsre osztva az egész hajat.
Forrás: Selective Professional