IMG_1705Október utolsó hétvégéjén ismét “bevetésen” volt a Muzsik Fodrászat csapata és több mint 200 látogatót alakított át a 10. DECATHLON Fittarénán.
Az év legfittebb napján közel 5800 lelkes sportember látogatott el a 10. DECATHLON FittArénára. Ebből az alkalomból több mint 200 fellépő 20 színpadon, különböző stílusú fitneszórákon mozgatta meg a közönséget.
Erről az eseményről, mint az egészséges életmód elkötelezett hívei, mi sem hiányozhattunk, és Bien Beauty Team tagjakènt egy különleges akció keretében lélegzetelállító frizurákkal ajándékoztuk meg a résztvevőket, akik a „kiképzés” után új emberként hagyhatták el rögtönzött szalonunkat.
IMG_1709Szépségsarkunk olyannyira népszerű volt, 1,5 órával a rendezvény kezdete után, betelt az összes a helyünk.
Ismét bebizonyosodott, hogy nagyon hasznos tud lenni akár 15 perc is, ha megfelelő szakértelemmel és figyelemmel töltjük ki.
Nagyon örülünk, hogy részt vehettünk ezen az eseményen is, hiszen rengeteg új emberrel ismerkedtünk meg, sokaknak tudtunk új ötleteket és tanácsokat adni. Jó látni, hogy az emberek szerint az egészséges életmódhoz nem csak a testmozgás, de a bőr és a hajápolása is hozzátartozik.