A természet energiája tubusba zárva!

A VILÁGBAN EGYRE NAGYOBB TERET HÓDÍT A TERMÉSZETESSÉG, AZ EGÉSZSÉGES SZEMLÉLET, ÉS NINCS EZ MÁSKÉNT A FODRÁSZ-VILÁGBAN SEM. SOK VENDÉG TÖREKSZIK ARRA, HOGY OLYAN HAJFESTÉKET VÁLASSZON, AMELY NEM TARTALMAZ KÁROS ADALÉKANYAGOKAT, AMI KÖRNYEZETBARÁT, AMI MAXIMÁLISAN ÓVJA HAJA EGÉSZSÉGÉT, MIKÖZBEN 100%-OS FEDÉST ÉS CSILLOGÁST BIZTOSÍT A HAJNAK.

Nem csak egy egyszerű hajfesték, a legújabb generációs pigmentek, koncentrált növényi kivonatok keveréke tesz különlegessé. 100%-ban ammónia, PPD(para-feniléndiamin) és kőolaj származék mentes.

A Reverso Hair Color egy teljes értékű oxidációs hajfesték, amely a tökéletes fedés mellett garantálja az ápolt, egészséges, puha tapintású és csillogó hajat. Ammónia helyett MEA-t (Monoethanolamine) tartalmaz, melynek köszönhetően nem csak kíméletes, de az illata is kellemesebb. A Reverso Hair Color egy olajos bázisú hajfesték, amely rendkívül hatékonyan regenerálja és táplálja a hajat. Organikus összetevői mellett olyan különleges mikro pigmenteket tartalmaz, melyeknek köszönhetően extra fényes hajszíneket kaphatunk. Hogyan lehetséges ez? A mikro pigmentek méretükből adódóan kisebb mértékben nyitják meg a kutikulát, így a Reverso Hair Color megőrzi, sőt, fokozza a frizura fényességét, csillogását. Könnyen és biztonságosan alkalmazható, illata rendkívül kellemes, friss, gyümölcsös. Innovatív, extra ápolást biztosító Superfood összetevőket tartalmaz!

Avokádó: Segít fenntartani a haj rugalmasságát, megelőzi a hajszálak öregedését, hidratáló tulajdonsága van

Banán: Visszaállítja a haj természetes ásványi anyag szintjét

Gyömbér: Stimuláló és öregedésgátló tulajdonságokkal rendelkezik

Narancs: Védi a hajat, hidratál és frissít

Kurkuma: Erősebbé, lágyabbá teszi a hajat

Répa: Erősíti a haj szerkezetét, egészségessé teszi a hajat, testességet kölcsönöz a frizurának

Erdei gyümölcsök: Segítik a sejtek oxigénellátását, mélyen táplálják a hajat

Alma: A fényes haj elixírje

Chili paprika: Serkenti a hajszálak oxigénellátását

Intenzív és ragyogó színeket, selymes és rendkívül fényes hajat varázsol a vendégeknek!