„Fodrásznak lenni egy életforma, nem csak munkánknak, szakmánknak tekintjük, ez a hivatásunk, életünk nagy részén jelen van.”

Idén ősszel az a megtiszteltetés ért bennünket, hogy a Selective Professional Csapatában köszönthetjük Edinát és Tibort! Több mint 17 éven át dolgoztak a Scwartzkopf és Indola Csapatában mielőtt a távozás mellett döntöttek és elhatározták, hogy a Selective Professional márkával szeretnének a jövőben együttműködni.

Edina és Tibor a kezdetektől együtt dolgoznak, mindketten

megtalálták szakmájuk azon részét, amelyben kiteljesedhetnek. Hisznek abban, hogy ketten alkotnak egy egységes egészet, remekül kiegészítik egymást, maximálisan támogatják egymás munkáját. Rendkívül fontos számukra a folyamatos fejlődés, megújulás, ezáltal Vendégeiknek mindig csakis a maximumot tudják nyújtani. Folyamatosan figyelik a legújabb innovációkat, újdonságokat, azonban nemcsak a fodrászat területén törekszenek a folyamatos megújulásra, hanem igyekeznek elsajátítani a legújabb üzleti, oktatási és marketing fogásokat is.

Edinát a színek világa varázsolta el, igazi mestere lett a szakmának, több, mint 17 éves szakmai múlttal a háta mögött. Kreativitását, valamint tudását a szakma ezen területén tudja leginkább kamatoztatni, ez az ő szakterülete. Precíz megoldásaival, egyedi látásmódjával, hatalmas tudásával minden Vendége elégedetten távozik a székéből.

Tibor az olló mestere, számára a hajvágás nem munka, hanem valódi művészet. Számára egyértelmű volt, hogy ezen a vonalon kamatoztassa rendkívüli tehetségét, és a hajvágásnak szentelje pályáját. Tibor a letisztult, kompakt formák híve, de kedveli az aszimmetrikus formákat is. Meggyőződése, hogy nem létezik két egyforma hajvágás, hiszen minden egyes frizurát Vendégei személyiségéhez igazít.

Mindketten több éves oktatói múlttal rendelkeznek, nagy nemzetközi márkák oktatóiként megfordultak már több nemzetközi rendezvényen, tartottak nagyobb magyarországi kurzusokat és kisebb létszámú workshopokat is. Számukra elengedhetetlen a szakmai alázat és maximális felkészültség, így a résztvevők mindig biztosak lehetnek benne, hogy a lehető legprofibbaktól tanulhatnak.

Művészeti Vezetőkként nem csak nevüket adják majd a Selective Professional legújabb projektjeihez, hanem szakmai tudásukkal, tapasztalatukkal és sajátos látásmódjukkal a gyakorlati folyamatokból is kiveszik a részüket. Segítségükkel egy olyan felkészült és profi oktató csapatot állítunk össze Nektek, akik segítségével lehetőségetek lesz tudásotokat a lehető legnagyobb mértékben fejleszteni és bővíteni. Az általuk összeállított oktatási naptár változatos, naprakész és újdonságokkal teli, így a képzések terén a lehető legprofibb segítségre számíthattok.

A november 11-12-én megrendezett Tim Hartley Show-n mutatták be a Selective Professional első magyarországi frizura kollekcióját, amely magán hordozza Edina és Tibor egyedi stílusjegyeit. A kollekciót meghatározó formákat a letisztultság, a minimalizmus és a kompakt formák jellemzik, ötvözve aszimmetrikus vágási technikákkal. A kollekció hűen tükrözi Edina és Tibor filozófiáját, miszerint a kevesebb több. A bemutatott kollekciót művészeti vezetőink a továbbképzések alkalmával oktatják majd fodrászainknak.

Képek: Fodrászinfó