unnamedIMG_6153Férjhez megy a barátnőd? Születésnapi partira vagy hivatalos? Szeretnél valami egyszerű, ám annál látványosabb vizuális ingert csempészi a megjelenésedbe? Tudod, hogy a cipőd csillogó ezüstje ne csak a táskád csatjával harmonizáljon, hanem például a hajaddal is. Nem, ehhez speciel nem szükséges profi kéz, úgyhogy nincs világvége, ha a fodrászod éppen nem ér a vasárnapi piknikre csodás frizurát varázsolni neked. Ezekkel a kiegészítőkkel egész biztos, hogy mindenki rád figyel majd!

Tetováld ki a hajadat, matricázd fel a tincseid!

A tavalyi nyár nagy slágerei voltak a különféle arany és ezüst tetoválások, melyeket a legújabb őrület szerint már a hajadon is viselhetsz! A tetoválást egyszerűen simítsd rá a tincseidre, majd egy kinyomkodott, nedves vattakoronggal áztasd fel. Nem túl jó, ha a hajad is vizes lesz, úgyhogy igyekezz nem nagyon eláztatni! Ha mindezzel megvagy, nincs is más dolgod, minunnamed (1)thogy lehúzd a papírt a tetoválásról, és együtt ragyogjatok – egész éjszaka! A tetoválás természetesen nem károsítja a hajadat, és a következő hajmosáskor – bár lehet, hogy kicsit több időt vesz majd igénybe, mint a szokásos rutin – könnyedén eltávolítható.

Csillog-villog: Swarovski-frizura házilag

Keresve sem találnál egy tavaszi-nyári esküvőnél jobb alkalmat arra, hogy csillogó Swarovski hajékszerekkel díszítsd a frizurádat. Ezeket a köveket nagyon vékony, láthatatlan szálakra fűzték fel, neked csak annyi a dolgot, hogy a füzért beleilleszd a kész frizurádba, majd egy-két hullámcsattal biztosan rögzítsd. Ha nem akarsz csatokkal bíbelődni, akkor lapvassal is a hajadra varázsolhatod a köveket. Ennek az a hátránya, hogy a hőhatás miatt kicsit károsodhatnak a hajszálaid, valamint így a köveket is csak egyszer tudod felhasználni – de hát jó esetben egyszer kötik be az ember legjobb barátnőjének a fejét!

unnamed (2) Satírozd magad színesre hajkrétával!

A hajkréta igazi mágikus kellék: nagyon gyorsan, és gyakorlatilag bármilyen színt felvihetsz vele a hajadra. A használata pofonegyszerű, minimális kézügyességre van csak szükség hozzá. Épp annyira, hogy külön tudd fogni azt a tincset, amit szeretnél megszínezni. Ha ezzel megvagy, húzd rajta végig néhányszor a krétát! Amennyiben elég időt szánsz a készülődésre, nem csupán néhány színes fürtöt, de színátmeneteket is készíthetsz magadnak. A végén fixáld a frizurád hajlakkal, így sokkal tartósabb lesz az eredmény! Nem károsítod vele a tincseidet, ráadásul a következő hajmosásnál könnyedén búcsút is inthetsz neki. Figyelj oda rá, hogy mivel nem tartós festésről van szó, hanem felületi színezésről, a világos ruhádat megfoghatja a kréta, különösen, ha picit megizzadsz a buli hevében.unnamed

Ha inkább az egyszerűség híve vagy, és nem szeretnéd megszínezni, kitetoválni, vagy csillámló, színes spray-kkel átszínezni a hajadat, hagyományos módon is díszítheted a tincseidet! Ilyenkor a különféle hajcsatok és pántok mellett olyan nem hétköznapi díszeket is bevethetsz a cél érdekében, mint például egy nyaklánc, amit korábban véletlenül elszakítottál, de nem volt szíved kidobni. Ezt most hozzáfűzheted a kontyodhoz, melyet a kedvenc medáloddal még inkább feldobhatsz.