MADE TO CREATE COLLECTION EL_1_16_T3_CATWALK_ELLEN_03_401 EL_1_16_T2_SALON_VLADA_05_077

 

Ebben a szezonban az Essential Looks kreatív csapata nagyot alkotott, a a szezon ‘MADE TO CREATE’ KOLLEKCIÓ az inspriáció
és a fantázia szabad szárnyalásából született. Ebben az Essential Looks kiadásban az újfajta kreatív látásmód friss, játékos és kísérletező. A Schwarzkopf Professional, mint előrelátó márka, továbbra is összeköti a kifutók trendjeit és a mindennapi életet. Nem csak a trendek és TECHNOLÓGIÁK ÖSZTÖNÖZNEK és INSPIRÁLNAK MINKET, – azért is vagyunk itt, hogy ünnepeljük és művészként elismerjük a fodrászokat, ezért olyan termékeket biztosítunk számukra, amelyek minden helyzetben segítenek felszabadítani a kreativitásukat. Mit fogsz alkotni legközelebb egy új OSiS+ termékkel a kezedben?

FREE CREATION
Második trendünk, a FREECREATION rétegelt, úttörő hajviseleteket és művészien kombinált ruhadarabokat foglal magában, melyekkel egyedi stílust alkothatunk. A formák: Erős, grafikus formák,kócos textúra és visszafogott hosszú frizurák.
URBAN SPORTS
Első trendünkben, az URBAN SPORTS-ban a csapat az aktuális divatot és a dinamikus városi életet egymás szinonímájaként értelmezte. A formák: libbenő copfok, selymesen egyenes formák, egyedi modern textúrák.

FUTURE WAVE

EL_1_16_T1_CATWALK_BOGLARKA_03_151_font (2)Az izgalmas FUTURE WAVE trendben a modernitás új vonalával ismerkedhetünk meg. EL_1_16_T1_CATWALK_BOGLARKA_01_059A formák: A volumendús göndör fürtök és hullámok garantálják a trend széles körű sikerességét.

Bármelyik trend áll legközelebb hozzád, az Essential Looks és a Schwarzkopf Professional nemcsak azért van itt, HOGY INSPIRÁLJON és ÖSZTÖNÖZZE A FANTÁZIÁDAT, hanem azért, hogy élenjáró tudással és ismeretekkel támogassa kreativitásodat. MENJ, ÉS ALKOSS!”IMG_6548