IMG_1304Sokan azt gondolják, ha szépségápolásról van szó, negyed óra semmit sem ér, az életmódod átformálásakor pedig még két napnyi komoly elhatározás és utánajárás sem hozhat tartós eredményt. Nos, a nemrég megrendezett FitBalance gálán nekünk mind a két állítást sikerült megcáfolnunk. Kíváncsi vagy, hogyan?

Ahogy már a Facebook oldalunkról is értesülhettél, a Bien Beauty csapatának tagjaként a hosszú hétvége alatt a Muzsik Fodrászat is részt vett a kétnapos FitBalance gálán, ahol egy igazán jó hangulatú szépségszigettel vártunk minden kedves érdeklődőt.

A rögtönzött szalonunkban 15 percenként fogadtuk a vendégeket. Ez idő alatt lehetőség nyílt személyes konzultációra, frizura tanácsadásra, sőt arra is, hogy a megbeszélteket ki is próbálják a résztvevők.

IMG_1303A két napos rendezvény alatt így végül (sokszor) 15 értékes percet tölthettünk el a hajápolással, illetve (részben apró meglepetéseinkkel, részben pedig a teljes rendezvény változatos programjával) azért is tehettünk, hogy felhívjuk a figyelmet az egészség megőrzésére és a mozgás fontosságára.